Victor Ponta: Cea mai mare problemă a PSD este faptul că a adus la guvernare proști și analfabeți2Foto© stirileprotv.ro

Victor Ponta: Cea mai mare problemă a PSD este faptul că a adus la guvernare proști și analfabeți

, 7 știri, 81 vizualizări

"Eu cred că cea mai mare problemă a PSD este faptul că a adus la guvernare proști și analfabeți. În rest, a avut multe probleme PSD-ul de-a lungul activității sale, dar oamenii știau: "Dom'le, la guvernare avem niște oameni deștepti". E prima data când a adus proști și analfabeți și nimic nu afectează mai tare PSD-ul decât acest lucru" a afirmat Victor Ponta duminică, într-o conferință de presă.

Referindu-se la ordonanțele pe Justiție, fostul prim ministru a spus că Liviu Dragnea urmărește doar să se salveze pe sine.

"Dragnea vrea să se salveze pe el și toți ceilalți să aibă probleme, motiv pentru care nu știți că în fiecare săptămână urmează să dea ordonanța? Va da ordonabță doar pentru completurile de cinci care-l ajută doar pe el. Îi ațâță pe toți, iese Tudorel Toader, face un expozeu de în final nu a înțeles nici el ce a zis, că el e ca Ion Creangă se duce cu pupăza prin tei. (...) Dar Dragnea nu va adopta nicio schimbare în Justiție care să privească pe altcineva decât pe el însuși. E teoria mea și până acum s-a confirmat" adăugat Ponta.

PSD este faptul că a adus la guvernare proști și analfabeți
Victor Ponta,
Victor Ponta: “PSD este faptul că a adus la guvernare proști și…