Victoria’s Secret intră în insolvență. Ce a anunțat celebra companie© bzi.ro

Victoria’s Secret intră în insolvență. Ce a anunțat celebra companie

, 6 știri, 27 vizualizări

E lovitură șoc după pandemie. Una din cele mai cunoscute mărci de lenjerie intimă anunță că intră în insolvență. Victoria’a Secret din UK e cel mai recent retailer care intră în insolvență. 800 de locuri de muncă sunt puse în pericol. Magazinele Victoria’s Secret din Statele Unite sau alte țări nu vor fi afectate de procesul de insolvență, conform Mediafax.

Administratorii vor prelua controlul filialei UK al Victoria’s Secret pentru a restructura contractele de închiriere sau pentru a vinde cele 25 de magazine care numără 800 de angajați, conform Marketwatch.

Deloitte a fost numit administrator pentru a renegocia clauzele contractelor de închiriere, într-o încercare de a salva afacerea, au spus vineri propietarii L Brands și Deloitte. L Brands, al cărui profit scade constant din 2016, a raportat pierderi nete de 366 mil. de dolari pentru anul fiscal ce s-a încheiat la 1 februarie. Vânzările au înregistrat suma de 12,9 mld. de dolari. Magazinele Victoria’s Secret din Statele Unite sau alte țări nu vor fi afectate de procesul de insolvență, iar în Marea Britanie vânzările online vor continua ca și până acum.