Victorie în deplasare pentru CSM București în Liga campionilor la handbal feminin5Foto© gsp.ro

Victorie în deplasare pentru CSM București în Liga campionilor la handbal feminin

, 11 știri, 12 vizualizări

CSM București a debutat cu o victorie în Grupa B a Ligi Campionilor la handbal feminin. Formația antrenată de Adrian Vasile s-a impus pe terenul celor de la Team Esbjerg, scor 24-22 (13-8), la capătul unui partide extrem de electrizante. "Tigroaicele" s-au aflat la conducerea partidei de la un capăt la celălalt, însă arțăgoasa echipă daneză a oferit replică de fiecare dată.

Cea mai mare diferență de scor s-a consemnat în debutul actului secund, 15-9 pentru CSM București, însă au marcat trei goluri la rând și au revenit în joc. La un moment dat, gazdele au avut șansa de a se apropia la un singur gol distanță, însă de fiecare dată s-a opus Denisa Dedu, cea mai bună jucătoare a celor de la CSM București, cea care a avut 18 intervenții salvatoare, dintre care 2 de 7 metri.

Cea mai bună marcatoare a partide a fost olandeza celor de la Esbjerg, Estavana Polman, cu 6 goluri, iar pentru CSM București, cea mai prolifică a fost Andrea Lekic - 5 goluri, dintre care 4 din aruncări de la 7 metri. În cealaltă partidă a grupei, Rostov-Don a învins acasă pe Lublin, scor 31-21.