Video cu o mașină de pompieri care trece calea ferată și scapă miraculos de impactul cu un tren de călători, la Câmpia Turzii5Foto1Video© stirileprotv.ro

Video cu o mașină de pompieri care trece calea ferată și scapă miraculos de impactul cu un tren de călători, la Câmpia Turzii

, 6 știri, 27 vizualizări

Un șofer de la Detașamentul de Pompieri Turda este cercetat disciplinar de către ISU Cluj, după ce la o intervenție de marți, 9 aprilie, de la Câmpia Turzii, a traversat o cale ferată în viteză, fără să se asigure. Un impact cu un tren de călători a fost evitat miraculos și datorită conducătorului de tren, care a reușit să frâneze și să încetinească garnitura, scrie siteul local de știri Turda News.

Momentul a fost filmat și imaginile difuzate pe rețelele de socializare, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Avram Iancu al județului Cluj a deschis o anchetă.

„Marți în jurul orei 11:20, pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Republicii din municipiul Câmpia Turzii. La fața locului au fost alocate două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoscară și, preventiv, un echipaj SMURD. Pentru gestionarea optimă a intervenției, forțele s-au deplasat pe două trasee diferite, unul dintre acestea fiind peste trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Republicii din municipiul Câmpia Turzii”, au informat pompierii clujeni.