VIDEO Gică Hagi confirmă transferul lui Cosmin Matei: „Ne-am luat căpitan de căpitan!” + absențe importante pentru meciul cu Voluntari2Foto© gsp.ro

VIDEO Gică Hagi confirmă transferul lui Cosmin Matei: „Ne-am luat căpitan de căpitan!” + absențe importante pentru meciul cu Voluntari

, 4 știri, 7 vizualizări

Gică Hagi a surprins când a declarat că Viitorul nu pleacă din postura de favorită cu Voluntari, chiar dacă ierarhia din Liga 1 arată cu totul altceva.

„Venim după trei egaluri și, personal, îmi doresc foarte mult să câștigăm. Întâlnim o echipă cu un antrenor foarte, foarte bun, un lider, care a jucat la nivelul cel mai înalt, vine din Italia și cunoaște foarte multă tactică, așa că va fi dificil.

Contez pe echipa mea, să facem un joc foarte bun. Nu suntem favoriți. În afară de CFR și Steaua, care au investit foarte mult și au loturi foarte puternice, restul echipelor sunt aproape unele de celelalte. Diferența se face în teren la cine aleargă mai mult, cine joacă mai bine colectiv. Va fi o luptă deschisă, mai ales că încă suntem la început, se fac transferuri, nimeni nu este la sută la sută.