​​VIDEO Manchester United vs Liverpool 1-1 / Primele puncte pierdute de “cormorani”4Foto© gsp.ro

​​VIDEO Manchester United vs Liverpool 1-1 / Primele puncte pierdute de “cormorani”

, 7 știri, 18 vizualizări

Derbyul Angliei s-a terminat nedecis, stricând traseul perfect al lui Liverpool, 1-1 cu Man. United. Care primise un semn rău înaintea startului. Tuanzebe s-a accidentat la încălzire, iar "diavolii" au apelat la Rojo, folosit 30 de minute în acest sezon din Premier.

Nici chipul speriat al lui Solskjær, ce arăta ca un deținut așteptând sentința capitală pe bancă, nu anunța o minune pe Old Trafford. Și formula de start a "diavolilor roșii" era cea mai tânără contra "cormoranilor" din 1996: 25 de ani și 292 de zile! Klopp a venit cu toți titularii, mai puțin accidentatul Salah, înlocuit de Origi.

Puțin fotbal și emoții în prima parte, cu ocazia lui Firmino și câteva încercări palide ale lui United. Brusc, meciul s-a aprins, după mingea pierdută de Origi (a fost fault la Lindelöf?) și contraatacul finalizat de Rashford, din centrarea lui James. Gol contestat aprig de Klopp, însă validat cu VAR! Tot asistentul video i-a refuzat lui Liverpool reușita lui Mané de 1-1 (44). Fusese henț la preluare.