VIDEO Mașina unui șofer, scuipată și lovită de agenții unei firme de pază din Brașov1Video© mediafax.ro

VIDEO Mașina unui șofer, scuipată și lovită de agenții unei firme de pază din Brașov

, 4 știri, 12 vizualizări

Mai mulți agenți de pază au fost filmați, în județul Brașov, în timp ce scuipă și lovesc cu pumnul mașina unui șofer care nu le-ar fi făcut loc în trafic.Imaginile au fost postate pe Facebook, iar polițiștii au deschis o anchetă, pentru purtare abuzivă și distrugere.

Pe imaginile surpinse, miercuri și postate pe un grup de pe Facebook din Brașov se vede cum agenții de pază vin spre o mașină. Unul dintre ei lovește autoturismul, apoi scuipă. Cel care a filmat a spus că scandalul a avut loc miercuri, la intrare în Feldioara, într-o zonă unde se fac lucrări de reparații și că agenții de pază ar fi fost revoltați pentru că nu au fost lăsați să depășească o coloană de mașini.

Potrivit IJP Brașov, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru purtare abuzivă. „Polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică Brașov s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”purtare abuzivă”.