VIDEO Protest la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, circa 30 de studenți și profesori au cerut demisia lui Tudorel Toader6Foto1Video© hotnews.ro

VIDEO Protest la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, circa 30 de studenți și profesori au cerut demisia lui Tudorel Toader

, 16 știri, 9 vizualizări

Studenții din cadrul Ligii Studenților din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași au protestat, miercuri, pe treptele instituției, cerând demisia rectorului Tudorel Toader, aceștia considerând să după ce a fost ministru al Justiției în Guvernul PSD-ALDE, Toader aduce prejudicii comunității academice.

Silvian Emanuel Man, student în anul 4 la Drept și reprezentanta al studenților în Senatul Universități, a declarat, la protest, că universitatea va avea de suferit la admitere, din cauza rectorului Tudorel Toader.

„Cerem demisia domnului Tudorel Toader din funcția de rector tocmai pentru că două treimi din mandat el a preferat să le închine politicii și nu comunității academice. Dacă ar fi vrut, într-adevăr, să fie rectorul universității ar fi trebuit să refuze oferta PSD-ALDE de a intra la guvernare alături de ei și de a deveni ministru al Justiției.