Viorel Moldovan a făcut show când a fost întrebat despre penalty-ul acordat de Colțescu în Farul - FCSB 0-16Foto© as.ro

Viorel Moldovan a făcut show când a fost întrebat despre penalty-ul acordat de Colțescu în Farul - FCSB 0-1

, 11 știri, 79 vizualizări

Clubul are o conducere, ei trebuie să vorbească despre penalty. Toți cei care am fost pe stadion am văzut, era o simulare și s-a dat penalty. Nu mai există respect. Dar trebuia să marcăm goluri, important e să ai gândul să marchezi în orice meci și mai ales să nu primești gol, dar asta e.

Am primit cartonaș galben la primul fault. Ei au primit 100 de faulturi, ei niciunul. Dacă și acasă suntem arbitrați așa. A fost și penalty inventat. Eu sunt depășit de situație. De asta vreau să vorbesc despre partea tehnică, echipa a avut situații, dar trebuia să avem mai multă răbdare. Știam că trebuia să marcăm, când joci nu echipe bune e clar că trebuie să marchezi ca să speri la rezultat.

Nu pot să îi încurajez dacă am pierdut meciul. Facem o analiză la cald în care spunem ce am văzut. Mie îmi place să citesc meciul, dar de mâine vom vedea. Trebuie să avem puterea să o luăm de la capăt. Campionatul e pierdut însă, acum stăm să evaluăm șansele de calificare în play-off. Dacă acasă primim ce am primit astăzi ne va fi foarte greu.

Nici în perioada de glorie a Cooperativei!
Sebastian Colțescu,
Gică Popescu, reacție fără precedent după penalty-ul acordat de…