Viorica Dăncilă: Am luat măsuri foarte bune pentru populație© romanialibera.ro

Viorica Dăncilă: Am luat măsuri foarte bune pentru populație

, 4 știri, 25 vizualizări

Cât am fost europarlamentar am susținut rapoarte pentru populația romă pentru a-i putea integra în societate și pentru a-i ajuta. Într-un an și nouă luni am făcut lucruri foarte bune, dar gândiți-vă că au venit multe de rezolvat, asta nu înseamnă că noi acum spunem că nu suntem implicați. Este adevărat, mai sunt multe de făcut, dar suntem, cred, singurul Guvern care a venit cu lucruri bune și lucruri de care oamenii aveau nevoie”, a spus Dăncilă.

Ea a adăugat că Guvernul pe care îl conduce a implementat programe de dezvoltare locală, a făcut foarte multe investiții prin CNI, a implementat Fondul de Dezvoltare și Investiții și se pare că următoarea guvernare va opri toate aceste lucruri.

“Am crescut pensii și salarii, am încercat să aducem cât mai mulți români în clasa de mijloc, am crescut nivelul de trai – toate aceste lucruri nu se fac ușor, dar am luptat pentru ele și le-am realizat. Suntem conștienți că mai sunt multe de făcut, nu poți ca într-o perioadă relativ scurtă să le faci pe toate, dar eu am speranța că cei care vor veni vor lua lucrurile bune și le vor duce mai departe”, a mai spus Dăncilă.