Viorica Dăncilă, despre Adina Vălean: Sunt convinsă ca va fi un comisar bun© agerpres.ro

Viorica Dăncilă, despre Adina Vălean: Sunt convinsă ca va fi un comisar bun

, 5 știri, 38 vizualizări

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Viorica Dăncilă, a declarat, joi seara, că este convinsă că Adina Vălean va fi un comisar "bun", menționând, totodată, că nu le va da voie europarlamentarilor PSD să critice candidatul României, pentru că, a spus aceasta, imaginea țării este mai importantă decât lupta politică.

Întrebată într-o emisiune la România TV dacă Adina Vălean este o propunere "OK", Viorica Dăncilă a afirmat că au fost colege timp de nouă ani în Parlamentul European, că o cunoaște foarte bine și că o apreciază.

"Este un europarlamentar foarte bun. (...). O apreciez și vreau să mai fac o precizare. (...). Pentru mine, imaginea țării mele este mai importantă decât ceea ce se speculează politic sau decât lupta politică. A fost desemnată Adina Vălean - eu nu o să mă duc și nu o să dau voie europarlamentarilor PSD să critice candidatul României. Pentru că bătălia trebuie să fie aici, în țară, dar în afara granițelor, în instituțiile europene, trebuie să arătăm solidaritate", a declarat Dăncilă.