Viralul sezonului la Survivor! Cum a scris Jador numele lui Jorge, pe bilețelul de nominalizare10Foto© cancan.ro

Viralul sezonului la Survivor! Cum a scris Jador numele lui Jorge, pe bilețelul de nominalizare

, 11 știri, 25 vizualizări

A trecut o altă săptămână grea pentru Faimoși la „Survivor All Stars”. „M-am săturat. Se adună frustrare în mine. Când intru în ring, știu că intru că am o șansă. Ei devin mai buni, noi ce facem?”, a declarat Cătălin Moroșanu de la Faimoși după ce tribul său a pierdut întreaga săptămână în fața Războinicilor.

De celalată parte, Iancu Sterp de la Războinici a ținut să sublinieze forma excelentă a echipei din care face parte, după ce aceștia au câștigat și jocul de recompensă, dar și cel de imunitate: „Mă simt foarte bine, odată cu victoria, a venit și mâncarea. A fost pe săturate, am mâncat până la epuizare. Echipa merge din ce în ce mai bine”.

În tabăra Faimoșilor însă medicul a dat o veste proastă. Roxana Nemeș a aflat că nu are acordul medicului pentru a intra la probă, iar seara s-a încheiat cu o veste dură pentru ea: „Din păcate, unul dintre voi se confruntă cu o problemă de sănătate mai veche, care se pare că a recidivat și avem informații medicale de ultim moment – medicul a recomandat ca acest concurent să fie monitorizat medical și să se întoarcă în condiții normale de trai pentru a soluționa”, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.