Virgil Musta, despre măștile neconforme de la Timișoara: Angajații spitalului s-ar trezit în ATI și pe Secție că respiră prea ușor© jurnalul.ro

Virgil Musta, despre măștile neconforme de la Timișoara: Angajații spitalului s-ar trezit în ATI și pe Secție că respiră prea ușor

, 5 știri, 46 vizualizări

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș" din Timișoara, a declarat că, în luna noiembrie a anului trecut, când unitatea medicală achiziționase un lot de circa 12.000 de măști, angajații și-au dat seama că acestea sunt neconforme, după ce le-au căzut filtrele, informează News.ro.

Zece percheziții au avut loc, luni, în București și în patru județe într-un dosar de înșelăciune, după ce mai multe măști contrafăcute au ajuns la Spitalul Victor Babeș din Timișoara.

"Este vorba despre măștile achiziționate anul trecut, în luna noiembrie. Atunci angajații spitalului s-au trezit în ATI și pe Secție că respiră prea ușor. Căzuseră filtrele. Au ieșit repede, apoi s-au verificat filtrele măștilor proaspăt achiziționate și atunci am observat cu toții că filtrele se desprind prea repede. Imediat s-a luat măsura să nu se mai dea măști la personal, din acel lot", a declarat medicul Virgil Musta.