Vlad Pascu rămâne în arest pentru încă 30 de zile5Foto© stirileprotv.ro

Vlad Pascu rămâne în arest pentru încă 30 de zile

, 17 știri, 14 vizualizări

Curtea de Apel București a admis contestația Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, hotărând că Tudor Dima, cunoscut sub numele de Maru, rămâne în arest preventiv. Dima este cel care îl aproviziona cu droguri pe șoferul drogat care a provocat accidentul mortal din localitatea 2 MAI, Vlad Pascu.

„Admite contestația formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Structura Centrală împotriva încheierii din camera de consiliu de la data de 19 februarie 2024, pronunțată de judecătorul de cameră preliminară al Tribunalului București – Secția I Penală în Dosarul nr.36501/3/2023/a1.6.

Desființează, în parte, încheierea contestată, numai cu privire la inculpatul DUMA TUDOR și, în rejudecare: În temeiul art.348 rap. la art.207 alin.4, 6 din Codul de procedură penală, constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive și menține această măsură față de inculpatul DUMA TUDOR, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile.