Vladimir Cohn, derapaj la adresa lui Mihai Stoica după scandările jignitoare la adresa lui Dinamo: Eu l-aș fi împușcat5Foto© gsp.ro

Vladimir Cohn, derapaj la adresa lui Mihai Stoica după scandările jignitoare la adresa lui Dinamo: Eu l-aș fi împușcat

, 7 știri, 22 vizualizări

Fostul oficial al „câinilor” a comentat imaginile în care Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a dat tonul scandărilor jignitoare la adresa lui Dinamo, înainte de derby și a avut un derapaj.

„Dacă aveam un asemenea angajat, l-aș fi împușcat direct! Cum e posibil să vedem un asemenea gest la un director sportiv al unui club de tradiție? Vă dați seama cum ar fi dacă Boban sau Maldini, de la Milan, să scandeze împotriva echipei cu care joacă? Nu ar mai călca în fotbalul italian niciodată în viața lor.

Federația și Liga ar trebui să-l suspende pe 200 de ani! Cum e posibil să jignești o altă echipă? Cum e posibil? E absolut inadmisibil! Mă miră pentru că Mihai Stoica nu e un prost, e dotat intelectual. Cred că e doar de întărâtare, de satisfacție a grupului care a venit acolo. Se duce Florinel Coman la culcare și se gândește «Bă, cum i-am înjurat pe ăia! Bravo, MM!”.