Wizz Air scade cu 20% prețurile pentru destinațiile din Europa preferate pentru vacanțe la mare© romaniatv.net

Wizz Air scade cu 20% prețurile pentru destinațiile din Europa preferate pentru vacanțe la mare

, 4 știri, 11 vizualizări

Promoția e valabilă pentru toți clienții (până la ora 23:59 CEST), călătoriile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ. Reducerea de 20% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. Reducerea de 20% este valabilă pe 31 iulie 2020, de la 00:00 până la ora 23:59, CEST (perioada promoțională).

Promoția de 20% se aplică doar zborurilor spre și dinspre Portugalia, Grecia, Malta, Cipru, Spania și Italia disponibile pe wizzair.com și prin aplicația WIZZ pentru mobil. Reducerea se aplică numai rezervărilor efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.