Wizz Air va introduce două noi rute din România, de la Iași și Craiova spre Birmingham, primele zboruri fiind pe 23 și 24 octombrie© mediafax.ro

Wizz Air va introduce două noi rute din România, de la Iași și Craiova spre Birmingham, primele zboruri fiind pe 23 și 24 octombrie

, 8 știri, 42 vizualizări

Wizz Air va introduce două noi rute din România, de la Iași și Craiova spre Birmingham (Marea Britanie), primele zboruri fiind  pe 23 și 24 octombrie.

Zborurile de la Iași la Birmingham vor începe pe 23 octombrie și vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea și duminica, în timp ce zborurile de la Craiova la Birmingham vor începe pe 24 octombrie și vor fi disponibile marțea și sâmbăta.

„Suntem încântați să adăugăm două noi rute de la Iași și Craiova la Birmingham și, totodată, să oferim cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare. Datorită măsurilor de sănătate și siguranță implementate pentru pasageri și echipajul la bord, călătoria cu Wizz Air rămâne o experiență fără griji, completată de tarife mici și atractive”, a spus Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.