Wolverine, Baiazid și Omul-amfibie urcă diseară pe „Scena misterelor”2Foto© a1.ro

Wolverine, Baiazid și Omul-amfibie urcă diseară pe „Scena misterelor”

, 5 știri, 17 vizualizări

Omul-amfibie din filmul “Shape of Water”, sultanul Baiazid, Wolverine, un lampagiu și un simpatic pinguin desprinși din filmul “Mary Poppins”, dar și o focoasă dansatoare de samba vor urca diseară, de la ora 20.00, pe “Scena misterelor”, la Antena 1. Toate aceste personaje care vin în emisiunea pe care o prezintă Dan Negru, alături de Romică Țociu, ascund în spatele lor celebrități din diferite domenii.

Zece vedete au misiunea de a ghici cine se ascunde în spatele măștilor, în această ediție: Anda Adam, Rona Hartner, nea Mărin Barbu, Dorian Popa și Andrei Duban, care formează echipa Starurilor, și Cristina Cioran, Diana Munteanu, Irinel Columbeanu, Pepe și Cosmin Seleși, care fac parte din echipa Galacticilor.  Echipa care ghicește cele mai multe măști câștigă un premiu în valoare de 1.000 de euro, pe care îi va dona unei cauze umanitare.

Cele șase măști vor apărea pe “Scena misterelor” în trei decoruri speciale, care vor aminti de Imperiul Otoman și Scrisoarea a III-a, de celebrul film “Mary Poppins”, dar și de Carnavalul de la Rio. Cu această ocazie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea pentru prima dată pe micul ecran cum este “decapitată” o vedetă, în cadrul unui număr de magie.