Zinedine Zidane, furios la meciul 200 la Real Madrid!2Foto1Video© gsp.ro

Zinedine Zidane, furios la meciul 200 la Real Madrid!

, 4 știri, 30 vizualizări

Zidane ar fi trebuit să sărbătorească acest meci. Al 200-lea pe banca lui Real Madrid, fiind depășit doar de Miguel Muooz (605) și Vicente del Bosque (246). Și este al doilea în topul celor mai laureați antrenori blancos, cu 10 trofee (unul la fiecare 20 de jocuri). Numai Muñoz e înaintea lui, cu 14 succese, însă acesta a stat 14 ani la Madrid. ZZ, nici patru!

Duminică seară, cum rar se întâmplă, francezul și-a pierdut cumpătul. După o primă repriză excelentă, cu 3-0 în fața lui Eibar, a urmat o scădere alarmantă de turație, adversarii revenind în joc. Au marcat o dată și au mai ratat câteva ocazii. Potrivit Marca, Zidane a urlat la madrileni în vestiar, la sfârșitul partidei. O făcuse și în meci, în timpul pauzei de hidratare, fără succes.

„Jucătorii au fost surprinși să-l vadă atât de nervos pe antrenor", a scris cotidianul spaniol. „Ne-am relaxat prea mult după pauză", s-a plâns tehnicianul la conferință. Știa că se mai întâmplase de două ori în acest campionat: 3-0 cu Levante la pauză, 3-2 la final; 3-0 cu Granada, 3-2, apoi 4-2 în ultimul minut. A fost o alarmă pentru el. Joi, vine Valencia, care e mult mai puternică decât Eibar.