Zuckerberg este de acord cu comentariile lui Bernie Sanders privind miliardarii/“Nimeni nu merită să aibă așa mulți bani”3Foto© money.ro

Zuckerberg este de acord cu comentariile lui Bernie Sanders privind miliardarii/“Nimeni nu merită să aibă așa mulți bani”

, 7 știri, 14 vizualizări

Zuckerberg a abordat mai multe subiecte, menționând chiar și unele dintre opiniile sale în legătură cu candidații prezidențiali Bernie Sanders și Elizabeth Warren. De asemenea, el a fost întrebat ce tip de știri false încearcă Facebook să blocheze și ce impact are criza imobiliarelor din San Francisco Bay asupra companiei, scrie HotNews.

Întrebat despre părerea sa în legătură cu comentariile senatorului Sanders legate de faptul că miliardarii nu ar trebui să existe, Zuckerberg a prezentat un punct de vedere surprinzător, având în vedere faptul că averea sa se ridică la aproximativ 69 de miliarde de dolari.

“Înțeleg ce vrea să spună”, a declarat el. “Nu știu dacă am un prag privind averea pe care cineva ar trebui să o dețină, dar la un anumit nivel nimeni nu merită să aibă așa mulți bani.”

Nimeni nu merită să aibă atâția bani
Mark Zuckerberg,
Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, a făcut joi un “exercițiu de…
Să încercăm să nu o supărăm și mai mult de atât
Mark Zuckerberg,
Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, a făcut joi un “exercițiu de…