Știri despre Daniel Ghiță

Declarații de Daniel Ghiță

Lupule, te-a batut doar cu mana stanga! De zece ori?! Umilinta pura! Cum te bucurai tu cand am pierdut eu? Ce zici de Karma?
Daniel Ghiță,
Reactia lui Benny dupa ce Ghita a exultat pentru KO-ul…
Lupu te-a batut doar cu mana stanga! De zece ori?! Umilinta pura! Cum te bucurai tu cand am pierdut eu? Ce zici de Karma?
Daniel Ghiță,
Cum l-a spulberat Ghita pe Ben Saddik! Mesajul DUR pentru…
Timmermans, ignori ce se intampla in Franta?
Daniel Ghiță,
Daniel Ghita: “Timmermans, ignori ce se intampla in Franta?”

Daniel Ghiță - Declarații

Va fi ultimul meu meci în Oltenia. Încă de când am decis să încep acest turneu, Craiova a fost una dintre primele opțiuni. Am mai luptat de două ori aici și m-am simțit extraordinar, publicul este fantastic. Sala Polivalentă este ultramodernă, o bijuterie și cu siguranță va ieși un spectacol așteptat de toată lumea. Mi-am studiat adversarul, croatul este un sportiv asemănător cu mine, care merge pe premiza totul sau nimic!
Cătălin Moroșanu,
Cătălin Moroșanu, adversar de top luptă în gala Dynamite de…
Este un scandal foarte mare pentru ca Daniel Ghita, dupa ce si-a facut revenirea dupa 4 ani, dupa aia a inceput sa provoace pe toata lumea. Eu l-am invitat prin luna mai sa facem o gala, nu a vrut. A facut o alta gala si acum a venit si m-a provocat. Faptul ca arunca niste cuvinte grele in mediul online nu e ok. Nu poti sa faci o gala de pe o luna pe alta. Daca accepta oferta mea, va fi meciul anului. Daca accepta Daniel, facem gala in luna iunie anul viitor
Cătălin Moroșanu,
Morosanu, contra-oferta pentru Daniel Ghita: Daca accepta,…
Lupta dintre marii rivali Cătălin Moroșanu și Daniel Ghiță se poate disputa în iunie a anului viitor. Până atunci, însă, "Samuraiul" îi cere celui poreclit "Moartea din Carpați" să renunțe la gala de la Craiova, programată la Craiova la data de 15 decembrie, fiindcă participanții sunt unii slab cotați.    "Este un scandal foarte mare pentru că Daniel Ghiță, după ce și-a făcut revenirea după 4 ani, după aia a început să provoace pe toată lumea. Eu l-am invitat prin luna mai să facem o gala, nu a…
Cătălin Moroșanu,
Moroșanu a făcut anunțul! Când se poate lupta cu Daniel…