Stiri despre Oana Zăvoranu

Ultimele stiri si evenimente din presa despre Oana Zăvoranu.

Ce a spus Oana Zăvoranu despre arestarea lui Dan Diaconescu

Vedeta de televiziune, Oana Zăvoreanu, a scris pe Facebook că Dan Diaconescu este ”unic și nu mai poate fi inventat în materie de televiziune și fler providențial în acest domeniu. - romanialibera.ro - 3 ore


Oana Zăvoranu (n. 16 iunie 1973) este o actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune din România. A urmat Colegiul Național I. L. Cargiale și a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu di...

Oana Zăvoranu - Ultimele știri

Dan Diaconescu condamnat. Oana Zăvoranu, mesaj cutremurător

Oana Zăvoranu a scris pe o pagină de socializare despre condamnarea lui dan Diaconescu la cinci ani și jumătate de închisoare.

dcnews.ro - 4 ore
Oana Zăvoranu: ”Pot spune că «am furat» cât am putut

Vestea arestării lui Dan Diaconescu a întristat-o din cale-afară pe Oana Zăvoranu, care, în trecut,...

Simona Trașcă continuă RĂZBOIUL cu Marek Vâlcu

Simona Trașcă și Marek Vâlcu sunt într-un război continuu de mai bine de câteva luni bune. Totul a izbucnit la scurt timp după ce Oana Zăvoranu a fost acuzată că a încercat să-l șantajeze pe medicul estetician.

romaniatv.net - 2 zile
OANA ZĂVORANU, pe Facebook: "Am decis să trăiesc și să fiu fericită"

OANA ZĂVORANU a fost internata de urgență în spital duminică după amiază, dar și-a revenit și promite să aibă mai multă grijă de sănătatea ei cu "tratamente de ultima generatie folosite de Michelle Obama, Madonna..."

romaniatv.net - 2 zile
Avem ultima discutie dintre Oana si Marioara! Pana unde a ajuns lupta pentru mostenire!

De aproape o luna, Oana Zavoranu si mama sa au ajuns din nou sa se certe din cauza averii. Marioara Zavoranu a incercat sa ii propuna fiicei sale o intelege, pentru a incheia acest razboi, insa discutia s-a terminat cu tipete si injuraturi.

cancan.ro - 3 zile
Oana Zavoranu a fost internata de urgenta in spital, insa mama ei…Afla ce se intampla cu Marioara

Marioara Zavoranu a primit o veste bună din partea medicilor, iar acestia au decis sa o externeze in curand, deoarece procesul de vindecare este aproape complet.

cancan.ro - 3 zile
Medicii au CONFIRMAT: Mărioara Zăvoranu va fi EXTERNATĂ!

Chiar dacă se află implicate într-un nou conflict major, Oana Zăvoranu poate răsufla ușurată, deoarece mama sa este pe cale de a se însănătoșii complet, iar medicii au decis ca aceasta să fie externată, cât de curând.

romaniatv.net - 3 zile
Raluca Pastramă, reacție SURPRINZĂTOARE despre declarația de dragoste făcută de Oana Zăvoranu lui Pepe

Oana Zăvoranu a uimit pe toată lumea cu declarația sa de dragoste adresată fostului ei soț. Pentru că ceea ce a declarat vedeta, de curând, a fost cu totul wow, Raluca Pastramă, soția actuală a lui Pepe a declarat pentru WOWBiz că spusele Oanei Zăvoranu n...

romaniatv.net - 3 zile
Oana Zăvoranu, atac dur la adresa unei prezentatoare tv

De când a reînceput războiul cu mama ei, Mărioara Zăvoranu, Oana nu mai are liniște. Din cauza atitudinii ei, venită într-un moment în care viața mamei ei atârna de un fir de ață, bruneta a fost aspru criticată.