Știri despre Simona Halep

Ultimele stiri si evenimente din presa despre Simona Halep

Simona Halep - Ultimele știri

FOTO Schimbare radicală în ținuta de joc a Simonei Halep. Cum se va îmbrăca jucătoarea noastră la...

Simona Halep se fală momentan în vacanță, dar va reintra în circuitul profesionist la tenisului feminin pe 31 iulie, când va evolua la Washington.

2 ore
Simona Halep, o nouă dovadă de atașament față de orașul său natal. Ce a făcut numărul 2 mondial d...

Simona Halep nu a ascuns niciodată că este o sportivă care ține foarte mult la țara natală și mai ales la orașul în cate s-a născut.

2 ore
Cum arată cafeneaua pe care și-a deschis-o Simona Halep în Constanța

Simona Halep a câștigat aproape 20 de milioane de euro din tenis, iar o parte din bani i-a investit în Constanța, orașul în care s-a născut, scrie ONE.

2 ore
Halep, val de reacții pe Facebook: Salvează tu...

Jucătoarea de tenis Simona Halep a primit, marți seară, sute de mesaje din partea fanilor, după ce și-a schimbat fotografia pe profilul de Facebook. Aceștia o îndeamnă să-și adune forțele.

10 ore
Simona Halep și-a deschis cafenea în Constanța. Ce alte afaceri mai are sportiva

Simona Halep și-a deschis cafenea în Constanța, orașul său natal. Numărul 2 mondial investește în afaceri o parte din banii pe care îi câștigă din tenis. Simona Halep a câștigat aproape 20 de milio...

14 ore
Businesswoman. Simona Halep isi mareste afacerile, cu banii castigati din tenis. Cum arata cafene...

In varsta de 25 de ani si aflata pe locul 2 al clasamentului mondial WTA, Simona Halep are planuri mari in privinta carierei sale. Ea spera la un prim titlu de Grand Slam, dupa doua finale ratate l...

16 ore

Simona Halep (n. 27 septembrie 1991, Constanța) este o jucătoare română de tenis. A câștigat în carieră turneele de la Nürnberg, Hertongenbosch și Budapesta la seniori și turneul de la Roland Garros la junioare.