Știri despre Simona Halep

Ultimele stiri si evenimente din presa despre Simona Halep

Simona Halep - Ultimele știri

Halep dă lecții gratuite de tenis: Simona a explicat care e cheia succesului pe zgură și de ce se...

Simona Halep are două finale de French Open și cei mai mulți specialiști sunt de părere că, dacă va fi să câștige un Grand Slam, liderul WTA va sparge gheața la Paris.

36 de minute
VIDEO Halep răsuflă ușurat după victoria cu Rybarikova. Ultimul punct al meciului și poza de la v...

Simona HAlep a trecut în trei seturi de slovaca Magdalena Rybarikova. Ea a pierdut primul set cu 6-4, dar le-a câștigat pe următoarele cu 6-2, 6-3.

36 de minute
VIDEO Ce se întâmplă când Simona Halep și Darren Cahill schimbă rolurile?

La ideea unuia dintre sponsori, Simona Halep și Darren Cahill au schimbat rolurile pentru câteva minute, jucătoarea din România fiind antrenor pentru australian.

36 de minute
Simona Halep 'trăiește periculos': Liderul mondial s-a calificat în sferturile turneului de la St...

Jucătoarea Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart, miercuri, trecând în turul doi de sportiva slovacă Magdalena Rybariko...

5 ore
Halep a explicat cum si-a destabilizat adversara: "Simteam ca sunt mai puternica daca fac asta"

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a avansat miercuri seara in sferturi la Stuttgart, reusind sa o invinga in trei seturi pe Magdalena Rybarikova (18 WTA), scor 4-6, 6-2, 6-3. La finalul meciului, Sim...

6 ore
Prima declarație a Simonei Halep după ce s-a calificat în sferturi la Stuttgart. Ce a deranjat-o ...

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, după ce a trecut de Magdalena Rybarikova, care i-a pus ceva probleme.

6 ore

Simona Halep (n. 27 septembrie 1991, Constanța) este o jucătoare română de tenis. A câștigat în carieră turneele de la Nürnberg, Hertongenbosch și Budapesta la seniori și turneul de la Roland Garros la junioare.