10 ani de IQOS! Philip Morris International aniversează 10 ani de călătorie către un viitor fără fum5Foto© romaniatv.net

10 ani de IQOS! Philip Morris International aniversează 10 ani de călătorie către un viitor fără fum

, 6 știri, 27 vizualizări

Philip Morris International este prima companie din industria tutunului care a mizat pe știință și a venit în întâmpinarea nevoilor fumătorilor adulți cu o categorie nouă de produse care nu ard tutunul, ci îl încălzesc. IQOS a fost primul produs din această categorie și a fost lansat în 2014 în Japonia. Astăzi, produsele alternative fără fum ale PMI sunt disponibile în peste 80 de piețe, iar IQOS este lider al segmentului de tutun încălzit, cu peste 28 de milioane de utilizatori la nivel global.

„Această aniversare ne oferă ocazia să reafirmăm angajamentul nostru de a construi un viitor fără fum, bazat pe alternative care elimină arderea și sunt fundamentate științific. Dedicăm acest moment comunității de utilizatori IQOS, care ne dovedesc că țigările chiar pot să devină, într-o zi, istorie.

România este a patra piață în care a fost lansat IQOS, iar astăzi, peste jumătate de milion de fumători adulți români au ales dispozitivul fără fum dezvoltat de compania noastră. În România, am lansat cel mai recent produs din portofoliu, IQOS ILUMA, și am revoluționat din nou categoria prin introducerea tehnologiei de încălzire prin inducție.