16 ani de XTB în România: În ce investesc clienții români?3Foto© adevarul.ro

16 ani de XTB în România: În ce investesc clienții români?

, 4 știri, 12 vizualizări

În România, XTB a continuat să crească într-un ritm constant, ajungând să se claseze în top 6 global pentru atragerea de noi clienți, ceea ce reflectă încrederea neîntreruptă a românilor în calitatea și profesionalismul serviciilor oferite.

„Acum 16 ani, lumea pieței bursiere din România arăta diferit, însă evoluția pe care XTB a cunoscut-o ne confirmă faptul că investitorii sunt maturi și știu cum să-și aleagă un partener financiar pe termen lung. Ne aflăm acum într-un moment de sărbătoare pentru noi, însă nu pentru că vorbim despre o vârstă frumoasă pe care o marchează compania, ci pentru că toți clienții noștri s-au convins de faptul că au găsit aici un mediu profesionist, care îi sprijină în drumul lor de a-și atinge obiectivele financiare”, a spus Irina Cristescu, General Manager al XTB România.

Pentru investitori, este crucial să aleagă un broker care respectă cu strictețe reglementările financiare, precum cele stabilite de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) din România. XTB este o companie aliniată la aceste norme, oferind astfel un mediu de investiții stabil și de încredere.