5 Zodii cu un horoscop grozav în săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie 20243Foto© realitatea.net

5 Zodii cu un horoscop grozav în săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie 2024

, 6 știri, 51 vizualizări

În luna noiembrie 2024, trei semne zodiacale se vor bucura de o perioadă de transformări benefice, impulsionate de evenimente astrologice puternice. Începutul lunii este marcat de influența misterioasă a sezonului Scorpionului, care aduce schimbări rapide și profunde. Pe 3 noiembrie, Marte intră în Leu, oferind un impuls energetic considerabil. De această dată, energia lui Marte va încuraja oamenii să nu se rețină și să își exploreze ambițiile fără limite.

Un alt moment astrologic important va avea loc pe 11 noiembrie, când Venus intră în Capricorn, influențând serios sfera relațiilor. Pentru cei aflați în căutarea iubirii, acest tranzit va înclina balanța către relații serioase, lăsând în urmă aventurile trecătoare. Venus în Capricorn accentuează dorința de stabilitate, exact la timp pentru perioada din an când mulți își doresc o conexiune romantică stabilă.

Sezonul zodiacal se va schimba iar pe 21 noiembrie, când Soarele intră în Săgetător, deschizând un nou capitol pentru toate zodiile. Totuși, pe 25 noiembrie începe o retrogradare a lui Mercur în Săgetător, care va dura până la mijlocul lunii decembrie și va aduce experiențe neașteptate pentru fiecare.