„A fost cel mai greu an din viața mea”. Alexandru Ciucu, primele declarații despre divorțul de Alina Sorescu6Foto1Video© cancan.ro

„A fost cel mai greu an din viața mea”. Alexandru Ciucu, primele declarații despre divorțul de Alina Sorescu

, 8 știri, 28 vizualizări

Alexandru Ciucu a fost invitat, joi, în emisiunea „Vorbește lumea”, unde a dat detalii despre divorțul de Alina Sorescu. Creatorul de modă, în vârstă de 47 de ani, a povestit și despre relația pe care o are în prezent cu cele două fiice, Carolina și Raisa.

După o perioadă în care s-a retras in lumina reflectoarelor, creatorul de modă Alexandru Ciucu a ales să vină în emisiunea Vorbește lumea, pentru a-și prezenta colecția de costume, dar și pentru a aborda un subiect mai sensibil din viața lui, cel al divorțului de cântăreața Alina Sorescu.

Designerul a depus la judecătorie, la începutul separării, un act prin care a cerut ca fiicele să-i fie încredințate și să rămână să locuiască împreună cu el. Cererea i-a fost respinsă, iar micuțele au rămas în grija mamei. Acum, Alexandru Ciucu a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu cele două fete, dar și despre cum i s-a schimbat viața din momentul în care el și Alina Sorescu au decis să meargă pe drumuri diferite.

A fost cel mai greu an din viața mea
Alina Sorescu,
Alexandru Ciucu, primele declarații despre divorțul de Alina Sorescu:…
Am multă susținere, simt că am renăscut
Alexandru Ciucu,
Cine este bărbatul din viața Alinei Sorescu după divorțul neașteptat…
Situația e departe de a se fi terminat. Treburile acestea sunt așa infantile
Alexandru Ciucu,
Alina Sorescu rupe tăcerea după divorțul de Alexandru Ciucu: “Situația…
Nu cred că e cazul să ne spălăm rufele în public, dar situația e departe de a se fi terminat
Alexandru Ciucu,
Alina Sorescu nu a divorțat încă de Alexandru Ciucu: „Nu cred că e…