A murit Ionuț, tânărul de 31 de ani care a stat două luni în comă profundă, după ce a ajuns la spital cu o durere de măsea3Foto© stirileprotv.ro

A murit Ionuț, tânărul de 31 de ani care a stat două luni în comă profundă, după ce a ajuns la spital cu o durere de măsea

, 5 știri, 85 vizualizări

Reamintim că problemele lui Ionuț au apărut la scurt timp după ce a plecat din țară, la muncă. Și-a sunat mama și i-a spus că îl doare măseaua tare și, deși a fost sfătuit să meargă la spital, tânărul a decis să revină în țară. Nu a mers la stomatolog, dar în momentu în care durerea s-a acutizat, a mers la spitalul din Cernavodă. De acolo medici l-au trimis la Constanța.

”Aici i-au spus că este o problemă la măsea. I-au trimis analizele la București. L-au luat a doua seară, l-au băgat la operație, la gât. Apoi nu am mai știut nimic de el. Am stat două zile fără să îmi spună cineva, ceva.

Am aflat că e la Terapie Intensivă. După patru zile, l-am văzut. Sunt 6 operații. Patru la plămâni și de două ori la gât. Doctorii spun că s-a extins infecția. Acum, starea lui este foarte gravă”, susține Mirela Călărău, mama tânărului.