Accident grav cu trei mașini în Mamaia, după manevra iresponsabilă a unui șofer | Patru oameni au ajuns de urgență la spital11Foto© realitatea.net

Accident grav cu trei mașini în Mamaia, după manevra iresponsabilă a unui șofer | Patru oameni au ajuns de urgență la spital

, 14 știri, 14 vizualizări

Un grav accident de circulație a avut loc, vineri seara, în stațiunea Mamaia, în apropiere de Aqua Magic. Trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune puternică, cu pagube semnificative. Unul dintre vehicule a suferit avarii atât de mari încât motorul a fost proiectat la o distanță semnificativă de locul impactului.

Potrivit presei locale, două dintre mașini circulau dinspre Constanța spre Mamaia Nord, iar unul dintre șoferi a făcut o manevră bruscă, schimbând banda de mers. Acest lucru a dus la coliziunea cu celălalt autoturism, care ulterior a fost proiectat pe contrasens și a lovit frontal un SUV, care circula regulamentar.

Forța impactului a fost atât de mare încât SUV-ul a rupt un stâlp înainte de a se opri, iar motorul celuilalt autoturism a fost găsit la câțiva zeci de metri distanță.