Accident grav pe autostrada A3, în Mureș. Bărbat mort după ce mașina lui s-a izbit de un parapet5Foto© stirileprotv.ro

Accident grav pe autostrada A3, în Mureș. Bărbat mort după ce mașina lui s-a izbit de un parapet

, 7 știri, 16 vizualizări

Șoferul a fost găsit mort între fiarele contorsionate, transmit polițiștii, citați de News.ro.

Incidentul rutier a avut loc în jurul orei 10:30, la kilometrul 4 + 500 de metri al autostrăzii A 3, pe tronsonul Târgu MureșCâmpia Turzii.

„Din primele verificări efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că în eveniment a fost implicat un singur autovehicul, condus din direcția Târgu Mureș – Iernut, de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Mureș. În circumstanțe ce urmează a fi stabilitate cu exactitate din cercetări, acesta a intrat în coliziune cu un parapet, răsturnându-se în zona bretelei de ieșire de pe autostradă”, informează oficialii Poliției județene Mureș.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile între glisierele dintre breteaua de ieșire spre Ungheni și Autostrada A3 pe sensul Târgu Mureș – Iernut, la kilometrul 4, județul Mureș. În urma accidentului, conducătorul auto primește îngrijiri medicale la fața locului, fiind solicitat un elicopter pentru preluarea sa. Traficul este restricționat pe breteaua de ieșire spre Ungheni”, au mai transmis autoritățile.