Accident naval pe Bratul Sfantul Gheorghe - Doi raniti si o persoana data disparuta - Doua ambarcatiuni s-au ciocnit6Foto© observatornews.ro

Accident naval pe Bratul Sfantul Gheorghe - Doi raniti si o persoana data disparuta - Doua ambarcatiuni s-au ciocnit

, 12 știri, 31 vizualizări

ISU Tulcea a fost sesizat marți seara, prin apel la 112, de un bărbat că el și o altă persoană aflată în aceeași ambarcațiune au nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost implicați într-un accident naval pe Brațul Sfântu Gheorghe în dreptul km 55, zona Dunăvățu de Sus, iar conducătorul din a doua ambarcațiune este dispărut.

Un echipaj medical SMURD și unul din cadrul SAJ Tulcea s-au deplasat în localitatea Mahmudia unde au luat contact cu cele două persoane și le-au acordat îngrijiri medicale, transportându-le ulterior la spital cu diverse traumatisme. Cele două victime sunt bărbați și au 46, respectiv 32 de ani.

Autoritatea Navală Română și un echipaj din cadrul Poliția Transporturi s-au deplasat în zona accidentului pentru căutarea conducătorului celei de-a doua ambarcațiuni, ulterior fiind solicitat și un echipaj de căutare-salvare al ISU Tulcea. La fața locului s-a deplasat un echipaj format din 4 subofițeri cu o ambarcațiune SAR-Targa. La căutări au mai participat un echipaj al Poliției de Frontieră, Căpitănia Tulcea, Poliția Transporturi și mai mulți localnici cu ambarcațiuni proprii.