Accidente în lanț pe șoselele din România, într-o sigură zi. Tragedia din Brăila, surprinsă de o cameră de bord7Foto© stirileprotv.ro

Accidente în lanț pe șoselele din România, într-o sigură zi. Tragedia din Brăila, surprinsă de o cameră de bord

, 7 știri, 51 vizualizări

Familie distrusă în urma unui accident teribil, pe o șosea din Brăila. Mama și mezina au murit sub ochii băiețelului de șase ani, după ce mașina condusă de tată s-a lovit de remorca nesemnalizată a unui tractor. Vinovat de nenorocire este un tânăr de 24 de ani, care a urcat la volanul utilajului băut și fără permis. A treia victimă este fratele lui, aflat în remorcă, și care a decedat la spital, câteva ore mai târziu.

Drumul European 584, la ieșire din localitatea Însurăței, s-a transformat în câteva secunde într-o scenă catastrofală. Șoferul mașinii a observat prea târziu remorca nesemnalizată a tractorului și a lovit-o în plin. Autoturismul a fost aruncat pe contrasens unde a lovit o altă mașină.

Impactul a fost atât de puternic încât osia remorcii care nu este semnalizată în niciun fel s-a rupt pur și simplu. În remorcă mai era un bărbat, care era rănit și a murit noaptea trecută la spital.