Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania, identifică trei piloni cheie pentru dezvoltarea digitală a țării5Foto© antena3.ro

Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania, identifică trei piloni cheie pentru dezvoltarea digitală a țării

, 6 știri, 21 vizualizări

„Vorbim de o schimbare atât de radicală și de rapidă în ceea ce privește leadership-ul viitorului care este impregnat de tehnologie, încât dacă nu vom fi pregătiți, vom fi doar niște victime colaterale. Eu cred mult în capacitatea noastră de a fi pregătiți. Avem șansa de a fi lideri în primele națiuni din lume în următorii 10-20 de ani", a declarat ministrul.

El a evidențiat că în era digitalizării, țările care sunt lideri acum nu vor mai fi în viitor, oferind României oportunitatea de a deveni lider în top 10 națiuni. Ivan a subliniat importanța colaborării între guvern, universități și sectorul privat pentru a realiza această viziune.

„În această eră a digitalizării, țările care sunt lideri acum, nu vor mai fi pe viitor. Ni se dă oportunitatea și nouă, care nu suntem lideri, să devenim lideri în top 10 națiuni. Vorbim de o resursă aproape inestimabilă de creere. Împreună cu Universitățile și mediu privat avem un start important pentru mediul public privat în verticala dezvoltării. Fac apel pentru a lucra cu toții la această verticală.