Activează modul Betano la ultimele două meciuri din etapei a 19-a și joacă cele mai bune cote pe același bilet, cu Bet Builder!9Foto© onlinesport.ro

Activează modul Betano la ultimele două meciuri din etapei a 19-a și joacă cele mai bune cote pe același bilet, cu Bet Builder!

, 11 știri, 14 vizualizări

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Din oferta Betano de luni, 11 decembrie, am ales meciurile ultimele două meciuri ale etapei a 19-a din Liga 1 și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de opt piețe de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate dintr-un meci sau din mai multe meciuri sunt în același loc.

Rezultat final – FCU CraiovaCraiovaCraiova 1948 (cota 1.80)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.93)