Actorul din „Pirații din Caraibe”, Tamayo Perry, a murit după ce a fost atacat de un rechin, în timp ce făcea surfing în Hawaii10Foto© stirileprotv.ro

Actorul din „Pirații din Caraibe”, Tamayo Perry, a murit după ce a fost atacat de un rechin, în timp ce făcea surfing în Hawaii

, 14 știri, 86 vizualizări

Potrivit Associated Press, Honolulu Ocean Safety și serviciile de urgență ale orașului au răspuns în jurul orei 13.00 la un apel privind un bărbat care părea să fi suferit mai multe mușcături de rechin lângă plaja Mālaekahana de pe coasta de nord a orașului Oahu. Perry a fost adus la țărm de paramedici cu un jet ski și declarat mort la fața locului.

Perry a fost "un salvamar iubit de toți", a declarat șeful interimar al Honolulu Ocean Safety, Kurt Lager, în timpul unei conferințe de presă, potrivit AP.

"El este bine cunoscut pe North Shore. Este un surfer profesionist cunoscut în întreaga lume", a spus Lager. "Personalitatea lui Tamayo era contagioasă și, pe cât de mult îl iubeau oamenii, pe atât de mult îi iubea el".