Adevaratul motiv pentru care Oana Cojocaru l-a parasit pe Irinel Columbeanu. Ce s-a intamplat intre cei doi, de fapt6Foto© libertatea.ro

Adevaratul motiv pentru care Oana Cojocaru l-a parasit pe Irinel Columbeanu. Ce s-a intamplat intre cei doi, de fapt

, 7 știri, 10 vizualizări

Motivul pentru care Oana Cojocaru l-a părăsit pe Irinel Columbeanu. După ce fostul milionar a ajuns la azil, bruneta l-a vizitat de mai multe ori și l-a încurajat în această perioadă grea din viața lui.

„Ne-am separat pentru că e clar că la un moment dat eu îmi doream altceva. Simțeam că vreau altfel de relație. La momentul acela, relația nu era complicată, după trei ani am început să mă gândesc mai mult la viitor, la mai multe chestii. Nu mai suntem împreună, dar ținem încă legătura, suntem apropiați, doar că nu mai e la fel”, a spus fosta iubită a lui Irinel Columbeanu la Xtra Night Show.

Oana Cojocaru a declarat că va continua să meargă în vizită la fostul iubit și că a observat că acesta a început să fie mai optimist. „Eu am fost de trei ori la el și o să mai merg. (…) Când eu îl vizitezi sau la telefon, pentru că noi mai vorbim și la telefon, este foarte optimist eu așa îl știu dintotdeauna. E optimist că va fi bine”, a mai spus Oana Cojocaru.