Adrian Cioroianu a încălcat legea, acuză Emilia Șercan. „Dezvăluirea lui e de o gravitate extremă. Nu poate rămâne fără consecințe”5Foto© observatornews.ro

Adrian Cioroianu a încălcat legea, acuză Emilia Șercan. „Dezvăluirea lui e de o gravitate extremă. Nu poate rămâne fără consecințe”

, 10 știri, 25 vizualizări

"Directorul interimar al Bibliotecii Naționale a încălcat legislația privind protectia datelor personale, conform specificațiilor din politica privind protecția datelor cu caracter personal, și codul de conduită etică al instituției pe care o conduce și i-a amenințat, în conversații publice, pe toți cei care ar putea sesiza probleme de interes public legate de activitatea acestei instituții, fie ei avertizori de integritate, utilizatori ai serviciilor bibliotecii sau orice alte persoane.

“O face, o primește” reprezintă o atitudine interlopă, incompatibilă cu funcția pe care o deține Adrian Cioroianu. În plus, divulgarea informațiilor care nu sunt destinate publicității, de către cel care le cunoaște datorită atribuțiilor de serviciu, dacă prin aceasta sunt afectate interesele sau activitatea unei persoane, este și o infracțiune penală", se arată în textul scrisorii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările