Adrian Minune i-a cântat fiicei la nuntă. Momentul emoționant care i-a făcut pe invitați să izbucnească în lacrimi5Foto© bzi.ro

Adrian Minune i-a cântat fiicei la nuntă. Momentul emoționant care i-a făcut pe invitați să izbucnească în lacrimi

, 5 știri, 42 vizualizări

Fiica sa, Adriana, a împărtășit un fragment din această experiență magică pe rețelele sociale, postând o filmare pe Instagram în care tatăl ei și-a încântat audiența cu vocea sa inconfundabilă. Îmbrăcat într-un costum elegant, Adrian Minune a strălucit alături de fiica sa, care a strălucit într-o rochie de mireasă ce a captat atenția tuturor celor prezenți.

Rochia de mireasă purtată de Adriana a fost o creație spectaculoasă, reflectând rafinamentul și gustul său impecabil. Detaliile delicate și design-ul elegant au completat perfect atmosfera de poveste a evenimentului.

În cadrul ceremoniei, emo'iile au fost la cote înalte, iar prezența lui Adrian Minune a adus un plus de magie și bucurie. Interpretarea sa live a adus aplauze frenetice și momente de încântare, demonstrând încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală românească, de manele.