Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva! Finala, lider de audiență4Foto© a1.ro

Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva! Finala, lider de audiență

, 6 știri, 58 vizualizări

Îndrăgitul cuplu format chiar pe scena transforming show-ului a obținut cele mai multe puncte acordate de jurații show-ului, Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), de colegii nefinaliști: Mirela, Emilia și Cristina, dar și de trupa The Colours. În finala prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, Adriana și Romică și-au dat examenul suprem pe scena transforming show-ului, cu o scenă legendară din musicalul Cabaret, transformați în Liza Minnelli & Joel Grey.

Finala celui de-al 16-lea sezon a condus clasamentul audiențelor în rândul publicului din mediul urban, cu o audiență medie de 8 puncte de rating și 21.1% cota de piață. În minutul de aur, 21:45, aproape 1.8 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau finala transforming show-ului.

„Se poate muri în direct? Îți trebuiesc ani ca să caștigi încredere și doar o secundă ca să o pierzi și dacă nu am pierdut această secundă înseamnă că pentru mine viața merge mai departe și cariera mea merge mai departe!”, a declarat vizibil emoționată actrița Adriana Trandafir, imediat după anunțul câștigătorilor, completând: „În momentul ăsta nu câte au fost îmi vin în minte, trăite alături de voi, ci câte ar fi putut să fie!”.