Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva! Finala, lider de audiență4Foto© a1.ro

Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva! Finala, lider de audiență

, 6 știri, 52 vizualizări

Îndrăgitul cuplu format chiar pe scena transforming show-ului a obținut cele mai multe puncte acordate de jurații show-ului, Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), de colegii nefinaliști: Mirela, Emilia și Cristina, dar și de trupa The Colours. În finala prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, Adriana și Romică și-au dat examenul suprem pe scena transforming show-ului, cu o scenă legendară din musicalul Cabaret, transformați în Liza Minnelli & Joel Grey.

Finala celui de-al 16-lea sezon a condus clasamentul audiențelor în rândul publicului din mediul urban, cu o audiență medie de 8 puncte de rating și 21.1% cota de piață. În minutul de aur, 21:45, aproape 1.8 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau finala transforming show-ului.

„Se poate muri în direct? Îți trebuiesc ani ca să caștigi încredere și doar o secundă ca să o pierzi și dacă nu am pierdut această secundă înseamnă că pentru mine viața merge mai departe și cariera mea merge mai departe!”, a declarat vizibil emoționată actrița Adriana Trandafir, imediat după anunțul câștigătorilor, completând: „În momentul ăsta nu câte au fost îmi vin în minte, trăite alături de voi, ci câte ar fi putut să fie!”.

Eu vreau să vă mulțumesc pentru că îmi creați aceste emoții
Aurelian Temișan,
Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu,…