Afirmația șocantă făcută de un consilier al lui Viktor Orban. Ce ar fi făcut Ungaria dacă ar fi fost în locul Ucrainei în război© observatornews.ro

Afirmația șocantă făcută de un consilier al lui Viktor Orban. Ce ar fi făcut Ungaria dacă ar fi fost în locul Ucrainei în război

, 5 știri, 0 vizualizări

Reacții dure în Ungaria după ce consilierul politic al premierului Viktor Orbán a declarat că „dacă ar fi fost în locul Ucrainei, Budapesta nu s-ar fi luptat cu rușii”. Criticile au fost atât de virulente încât premierul a intervenit și și-a mustrat consilierul.

Balázs Orbán, consilierul politic al premierului Viktor Orban, a fost invitat la un podcast miercuri, unde a vorbit despre apărarea Ucrainei împotriva agresiunii ruse. Dacă ar fi fost în locul Ucrainei, Budapesta nu s-ar fi luptat cu rușii, a spus principalul consilier al premierului Viktor Orbán.

„Fiecare țară are dreptul de a-și decide propriul destin, iar liderii își asumă responsabilitatea”, a spus consilierul Orbán, care nu are nicio legătură de rudenie cu premierul Ungariei.