Agenția de turism Litoralulromanesc.ro a fost cumpărată de Szallas Group, de la Ionuț Nedea, cu peste 21 milioane de euro5Foto© zf.ro

Agenția de turism Litoralulromanesc.ro a fost cumpărată de Szallas Group, de la Ionuț Nedea, cu peste 21 milioane de euro

, 8 știri, 36 vizualizări

Agenția de turism Litoralulromanesc.ro a fost cumpărată de Szallas Group, parte a grupului polonez Wirtualna Polska Holding, de la Ionuț Nedea cu peste 21 milioane de euro. Aceasta este cea mai mare tranzacție de pe piața turistică din România. Întreaga echipă, inclusiv fondatorul Ionuț Nedea, își va continua activitatea în cadrul companiei, care va continua să opereze brandul Litoralulromanesc.ro.

”Cea mai mare tranzacție de pe piața turistică din România – Agenția Litoralulromanesc.ro a fost cumpărată de Szallas Group, parte a grupului polonez Wirtualna Polska Holding, de la Ionuț Nedea cu peste 21 milioane de euro”, anunță agnția de turism.

Agenția de turism Litoralulromanesc.ro, deținută de compania Creative Eye SRL din Constanța, a fost fondată de Ionuț Nedea. Cu o experiență de aproape 20 de ani pe piața locală de turism, compania este cel mai mare retailer de vacanțe în stațiunile de la Marea Neagră atât ca număr de turiști, cât și ca cifra de afaceri. Compania are un portofoliu de peste 500 de unități de cazare în care, în 2023, turiștii au făcut rezervări cu o valoare totală care depășește 45 milioane de euro.