#alegeriSUA Joe Biden va anunța marți primele nume ale viitorilor membri ai guvernului5Foto© puterea.ro

#alegeriSUA Joe Biden va anunța marți primele nume ale viitorilor membri ai guvernului

, 14 știri, 55 vizualizări

Președintele ales al SUA, Joe Biden, va anunța marți primele nume ale celor care vor face parte din viitoarea administrație de la Washington, a anunțat duminică Ron Klain, consilier apropiat al lui Biden, potrivit Reuters și AFP.     Foto: (c)  JIM LO SCALZO/EPA ''Veți vedea marți primele nume din cabinet.

Dacă doriți să știți care sunt agențiile guvernamentale și de cine vor fi conduse, atunci va trebui să așteptați până marți pentru ca președintele ales să răspundă el însuși'', a declarat Klain, într-un interviu pentru postul de televiziune ABC. Democratul Joe Biden a promis să formeze un guvern care va reflecta diversitatea SUA. Săptămâna trecută el a ales deja secretarul Trezoreriei.

''Am luat o decizie. Și veți vedea că este vorba despre cineva care cred că va fi acceptat de toatele elementele Partidului Democrat, de la cele progresiste la moderate'', a declarat Biden într-o conferință de presă. Ron Klain (59 de ani) este unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Joe Biden. El și-a început activitatea în Partidul Democrat în 1989.