Alertă alimentară! Sortiment de carne tocată retras5Foto© fanatik.ro

Alertă alimentară! Sortiment de carne tocată retras

, 6 știri, 7 vizualizări

ANSVSA a retras un sortiment de carne tocată din magazine  și a emis o alertă alimentară. Produsul în cauză este Auchan Carne de vită de 500 grame, identificat în lotul 4899, cu data de expirare stabilită pentru 06.06.2024, potrivit B1Tv.

Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a descoperit că există  un potențial pericol în acest produs, care ar putea conține o corpuri străine. Acestea ar putea însemna bucăți de metal rezultate din uzura echipamentelor de procesare a alimentelor, piese de plastic, care ar putea proveni din ambalaje sau din componente ale mașinilor folosite în procesul de producție sau fragmente osoase.

Clienții care au achiziționat acest produs sunt sfătuiți să nu îl consume și să îl returneze imediat la orice magazin din rețeaua Auchan. Magazinul garantează rambursarea completă a sumei plătite pentru produsul returnat, fără necesitatea prezentării bonului fiscal, facilitând astfel procesul de returnare pentru toți consumatorii afectați.