Alertă Extremă pentru Tulcea din cauza dronelor!23Foto© stirileprotv.ro

Alertă Extremă pentru Tulcea din cauza dronelor!

, 47 știri, 33 vizualizări

Noapte agitată la granița României. Autoritățile au emis, în noaptea de marți spre miercuri, mesaj RO-Alert pentru nordul județului Tulcea, după ce au fost observate mai multe drone care se apropiau de zonă.

Conform ISU Tulcea, localitățile în care a fost emis mesajul Ro-Alert sunt: Jijila, Grindu, Văcăreni, Luncavița, Isaccea, Niculițel, Somova, Tulcea, Ceatalchioi, Nufăru, Frecăței, Hamcearca, Maliuc, Pardina, Chilia Veche, C A Rosetti, Sulina.

”În cursul nopții trecute, în jurul orei 02:20, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis un mesaj de tip RO-alert pentru zona de Nord a județului Tulcea, prin care informa populația despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian,  pe teritoriul din apropierea graniței cu Ucraina. Mesajul RO-alert a fost emis după ce structurile cu rol de apărare și supraveghere a granițelor României au observat, în jurul orei 02:10, mai multe obiecte (drone) care se apropiau de zona de Nord a județului Tulcea”, a transmis, miercuri, ISU Tulcea.