Alerta în Constanța, după ce un deținut a evadat de la Penitenciarul Poarta Albă. El ispășea o condamnare de 2 ani și 5 luni9Foto1Video© observatornews.ro

Alerta în Constanța, după ce un deținut a evadat de la Penitenciarul Poarta Albă. El ispășea o condamnare de 2 ani și 5 luni

, 12 știri, 15 vizualizări

„Astăzi, în jurul orei 12.30, un deținut a părăsit punctul de lucru. Numele acestuia este Cataramă Ilie Cosmin, condamnat la 2 ani și 5 luni pentru infracțiunea de influențarea declarațiilor”, a transmis Penitenciarul Poarta Albă, într-o informare.

Potrivit sursei citate, pentru capturarea acestuia, au fost formate echipe de căutare, s-a dispus alarmarea unității și au fost informate Administrația Națională a Penitenciarelor, precum și IPJ Constanța și IPF.

Bărbatul are înălțimea de 166 centimetri, statura atletică, ochi căprui, față ovală, ten deschis, păr negru, sprâncene arcuite, tatuaje pe mâna stângă și gât, iar la momentul părăsirii punctului de lucru purta tricou negru, șapcă neagră, blugi trei sferturi și adidași verzi marca Puma.