Alexandru Cumpănașu, achitat de Tribunalul București în dosarul în care era acuzat că a mințit pentru a obține fonduri europene3Foto© stirileprotv.ro

Alexandru Cumpănașu, achitat de Tribunalul București în dosarul în care era acuzat că a mințit pentru a obține fonduri europene

, 4 știri, 54 vizualizări

Conform DNA, Alexandru Cumpănașu ar fi obtinut pe nedrept suma de peste 300.000 de lei pentru activitatea depusă în domeniul respectiv. Tribunalul a decis ca nu a săvârșit fapta cu vinovăție. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile.

Alexandru Cumpănașu a devenit cunoscut în urma calității sale de martor în Dosarul Caracal, acolo două fete au fost omorâte în vara lui 2019 în Teleorman.

Procurorii DNA Constanța suspectaseră că Alexandru Cumpănașu ar fi mințit că are studii superioare atunci când a aplicat pentru postul de expert în cadrul proiectului "Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltării la nivel local" (SIPOCA 9), implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Direcția pentru Descentralizarea Administrației Publice, în parteneriat cu SNSPA.