Alte 34 de artere importante din București vor beneficia de iluminat public modern. Anunțul făcut de Nicușor Dan2Foto© libertatea.ro

Alte 34 de artere importante din București vor beneficia de iluminat public modern. Anunțul făcut de Nicușor Dan

, 4 știri, 14 vizualizări

Potrivit lui Nicușor Dan, 34 de artere din București vor avea iluminat stradal modern, iar pentru acest proiect edilul a obținut o finanțare de la Administrația Fondului pentru Mediu în valoare de 50 de milioane de lei.

Sos. Pipera, Nicolae Titulescu, Bd. Banu Manta, Sos. Pantelimon, Bd. Nicolae Grigorescu, Bd. Aviatorilor, Calea Giulești, Bd. Constructorilor, Calea Crângași, Calea Rahovei și Calea Floreasca sunt doar câteva dintre arterele pe care vor fi instalate echipamente moderne de iluminat.

„Am lansat în SEAP procedura de licitație pentru achiziționarea a aproximativ 8.000 de echipamente de iluminat public. Este vorba despre cel de-al doilea proiect de modernizare a iluminatului public, pentru care am obținut finanțare nerambursabilă, în valoare de 50 milioane lei, de la Administrația Fondului pentru Mediu. Astfel, artere precum: Șos. Nicolae Titulescu, Bd. Banu Manta, Sos.