Ana Maria Brânză și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Motivul pentru care și-ar fi părăsit soțul4Foto© cancan.ro

Ana Maria Brânză și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Motivul pentru care și-ar fi părăsit soțul

, 4 știri, 7 vizualizări

Ana Maria Brânză, și soțul ei, Pavel Popescu, s-ar fi despărțit, a anunțat presa tabloidă. Fosta sportivă deja și-a făcut bagajele și a părăsit căminul conjugal, ba chiar a înaintat actele de divorț unui notar.

De-a lungul anilor, Ana Maria Brânză a fost discretă când a venit vorba despre viața personală. Cu toate acestea, s-a aflat că în anul 2015 s-a căsătorit cu Pavel Popescu, care e antrenor secund la echipa națională de polo feminin, după o relație de trei ani. Acum, Cancan anunță că marea campioană ar fi luat decizia separării de soțul ei și că în acest moment, cei doi nu ar mai locui împreună.

Scrimeră română medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, dar și multiplă campioană mondială și europeană, ar fi luat această decizie după ce Pavel Popescu ar fi ”călcat pe bec”. În ciuda faptului că nu au oferit încă declarații în acest sens, Ana Maria Brânză și Pavel Popescu au confirmat faptul că între ei se întâmplă ceva prin faptul că ambii și-au șters toate amintirile comune de pe profilele de Instagram.