Ana-Maria, tânăra însărcinată dispărută după ce a urcat într-o mașină la ocazie, a fost găsită moartă4Foto© stirileprotv.ro

Ana-Maria, tânăra însărcinată dispărută după ce a urcat într-o mașină la ocazie, a fost găsită moartă

, 4 știri, 27 vizualizări

Procuratura Generală examinează înregistrările de pe camerele de supraveghere din locuința suspectului, în care se observă cum acesta ar fi adus-o pe Ana-Maria acasă la el în seara dispariției, scrie PROTV Chișinău.

Imaginile arată că, a doua zi dimineața, bărbatul ar fi pus-o pe tânără în portbagajul mașinii sale. Din cauza calității slabe a înregistrărilor, care arată imagini filmate pe timp de noapte, confirmarea identității Anei-Maria este îngreunată, conform declarațiilor procurorului general interimar, Ion Munteanu.

Ion Munteanu, procurorul general interimar, a menționat: „Organul de urmărire penală prelucrează această versiune. Am confirmat că avem de la casa bănuitului ridicate probe video, pe care într-adevăr se văd asemenea evenimente. În momentul de față, nu pot cu certitudine să afirm că e vorba de fata dispărută, atât timp cât expertiza nu ne-a dat o certitudine, deoarece calitatea este foarte proastă și sunt imagini de noapte. Însă, bănuiala noastră este că anume fata dispărută și învinuitul apar în aceste imagini”.