Ana Maria Vasiliu, soția fostului finalist de la Puterea Dragostei, ucisă în Olanda. Soțul ei se află după gratii9Foto© realitatea.net

Ana Maria Vasiliu, soția fostului finalist de la Puterea Dragostei, ucisă în Olanda. Soțul ei se află după gratii

, 10 știri, 35 vizualizări

Ana Maria Vasiliu, soția fostului finalist de la Puterea Dragostei, Gabriel Vasiliu, a fost ucisă în Olanda, de către un britanic. Femeia în vârstă de 37 de ani și-a pierdut viața în timp ce soțul ei se află în închisoare, pentru trafic de persoane. Gabriel Vasiliu, fotbalist la echipa Jiul Rovinari și pompier, a fost condamnat în 2023 la o pedeapsă de trei ani cu executare.

Gabriel Vasiliu a devenit cunoscut publicului după participarea sa în sezonul doi al show-ului „Puterea Dragostei”. Ana Maria și Gabriel Vasiliu s-au întâlnit în 2019, la show-ul matrimonial de la Kanal D, în urma căruia și-au dat seama că sunt meniți unul altuia și au decis să se căsătorească. În 2022, aceștia au devenit soț și soție și păreau a fi foarte fericiți împreună.

Soția fostului concurent de la „Puterea Dragostei” a fost ucisă cu sânge rece în Olanda de către un cetățean britanic. Tragedie în familia lui Gabriel Vasiliu, după ce Ana Maria, soția sa, a fost omorâtă în Olanda, iar autorul este un cetățean britanic.